Bedrijven

Gezonde werknemers in een gezond bedrijf

Je hebt een bedrijf met gepassioneerde werknemers. Jullie weten waar je voor staan en gaan voor het maximale. Hard werken kan een goede zaak zijn, maar hard doorwerken is niet altijd productief. Onverhoopt kunnen langdurige werkhoudingen het lichaam belasten, ook neemt na uren hard werken de focus vaak af. Kleine pauzes of zelfs powernaps kunnen de overall productiviteit en creativiteit juist vergroten.

Een stoelmassage op regelmatige basis (1-4 keer per maand) helpt rug-, nek- en schouderklachten verminderen en verlaagt het stressniveau. Meer aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de werknemers zorgt voor minder ziektekosten en kan ook een gezonder bedrijf opleveren. Bied je werknemers stoelmassages en zorg voor minder stress en burnoutklachten.

Stoelmassages op locatie

Een stoelmassage is een manier van zorgen voor je werknemers. In minder dan 20 minuten worden ze gereset: even de ogen van het scherm, schouders, rug en andere aandachtspunten worden los gemasseerd. Een ontspannings- en opladingsmoment, waarna men verfrist weer verder kan. Ben je benieuwd? Maak kennis tijdens een vrijblijvende proefronde voor drie werknemers. Stoelmassages opgenomen in een Arbo plan zijn fiscaal voordelig.

Retraites en vakantiebestemmingen

Organiseer je een retraite? Hoe fijn zou een massage zijn om de deelnemers extra te laten ontspannen? Dagaz komt graag op locaties elders in Nederland of Europa, naar retraites met uiteenlopende thema’s zoals: meditatie, yoga, koken, wijn, muziek.

dieuwke-festival

Feesten, festivals en evenementen

Ook op feesten en evenementen is Dagaz graag van de partij! Veel staan en lopen kan voor sommige mensen vermoeiend zijn. Leg je gasten extra in de watten en geef ze een ultiem uitrust moment door ze een massage aan te bieden.