Massages

Ontspanningsmassage

. . . . . . . . . . . . . .
vanaf €65

Voel je je opgejaagd en kan je je agenda niet bijbenen? Wil je weer in je lichaam komen? Of gewoon gezond onderhoud plegen? Met een ontspanningsmassage geef je jezelf een weldaad voor lichaam en geest. Laat je gedachten van je afglijden, breng je bewustzijn weer in je lichaam. En ben weer beter bestand tegen de drukte. Een ontspanningsmassage is bij uitstek geschikt voor het verminderen van stress en helpt als preventie voor burnouts.

Deep tissue massage

. . . . . . . . . .
vanaf €65

Zit je letterlijk vast? Door lichaamshouding of emotionele stress kan de doorbloeding zo slecht geworden zijn dat er verklevingen plaatsvinden. Bij deze massage wordt je met geen tot weinig olie gemasseerd. Hierdoor worden bindweefsel onder de huid en dieper liggend bindweefsel los gemasseerd en ontstaat er weer (bewegings)ruimte. Omdat de technieken langzaam en diep zijn, focussen we op de belangrijkste gebieden. Een combinatie is natuurlijk altijd mogelijk (zoals deep tissue op de rug en voor de ledematen ontspanningsmassage).

Thaise massage

. . . . . . . . . . . . . . . . .
vanaf €65

Heb je last van stijfheid, algehele vermoeidheid, hoofdpijn, vermoeide spieren en gewrichten? Thaise massage is een eeuwenoude holistische massage vorm, waarbij energielijnen gevolgd worden, en blokkades opgeheven worden. Tijdens de Thaise massage houd je je kleding aan en de massage wordt op de grond op een mat gegeven. Thaise massage wordt ook wel yogamassage of lazy men’s yoga genoemd, vanwege het grote aantal stretches.

0
Rating

Klanten reviews

Wat tevreden klanten zeggen?

Heerlijke massage gehad, was helemaal op maat. Er werd eerst gevraagd waarvoor ik kwam en wat mijn verwachtingen waren en die werden ruimschoots waargemaakt!
Maartje
13-09-2021
Dieuwke gaf een stevige massage en checkte tussendoor steeds mijn beleving en wensen en stemde daar goed op af. De sfeer en ambiance is prettig.
Wanda
24-08-2021

Voorbereiding

Tijdens de massage

Aftercare